Казан чавунний 12л азіатський з кришкою Ситон

Топ

Об'єм, л:

Комплектація:

В наявності
0
Код товару: 0688
2 165.00 грн.
Загальні характеристики
Країна виробник: Україна Вага: 11 кг Висота: 165 мм Діаметр, мм: 400 мм Дужка для підвішування: Ні Комплектація: З кришкою Матеріал казана: Чавун Матеріал кришки: Чавун Об'єм, л: 12 л Тип казана: Азіатський Товщина дна, мм: 5.5 мм Всі характеристики

Каталог чавунних казанів

  • Діаметр – 400 мм;
  • Товщина дна – 5.5 мм;
  • Товщина стінки – 4,5 мм;
  • Вага – 11 кг;
  • Об `єм – 12 л;

Казан азіатський, чавунний в комплекті з кришкою ТМ Термо. Виробництва НВП Сітон, м. Дніпро. Обсяг - 12 літрів. Діаметр по кришці - 400 мм. Глибина (по центру) - 165 мм. Вага казана разом з кришкою - 11 кг.

По боках казана чотири ручки. На кришці ручка металева.

Посуд виготовлений шляхом заливання рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами.

Звертаємо також Вашу увагу, що весь посуд виробництва НВП «Сітон» проходить спеціальну термічну обробку в заводських умовах при високій температурі, що значно покращує експлуатаційні якості посуду, а саме чавунний посуд ТМ Термо має:

- підвищену корозійну стійкість до органічних кислот, що досягається шляхом спеціальної термічної обробки - прожарюванням готових виробів, із зануренням їх в олію;

- підвищену жаростійкість посуду, що також призводить до посилення опірності окисленню і більшої стійкості до зміни обсягу при високих температурах;

- збільшену окалійну стійкість, що зводить до мінімуму можливість потрапляння продуктів деструкції в організм людини при приготуванні їжі в цьому посуді;

- більш високу зносостійкість і твердість;

Технологія термообробки розроблена фахівцями НВП «Сітон», і захищена українськими та міжнародними патентами.

Товар сертифікований.

 

Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, при отриманні Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядати отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ СТОРІН, перевіряти її комплектацію, зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти або, при адресній доставці, - не відпускаючи кур'єра!

 

Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два ― три рази. І нагадуємо ще про один важливий момент експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.

Характеристики
Країна виробник: Україна
Характеристики казанів
Вага: 11 кг
Висота: 165 мм
Діаметр, мм: 400 мм
Дужка для підвішування: Ні
Комплектація: З кришкою
Матеріал казана: Чавун
Матеріал кришки: Чавун
Об'єм, л: 12 л
Тип казана: Азіатський
Товщина дна, мм: 5.5 мм
Товщина стінки, мм: 4.5 мм

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!

Мітки: казан чавунний, чавунний казан, чавун казан, казан

icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок