Казан чавунний 12л азіатський з кришкою Ситон
Об'єм, л:
Комплектація:
Каталог чавунних казанів
- Діаметр – 400 мм;
- Товщина дна – 5.5 мм;
- Товщина стінки – 4,5 мм;
- Вага – 11 кг;
- Об `єм – 12 л;
Казан азіатський, чавунний в комплекті з кришкою ТМ Термо. Виробництва НВП Сітон, м. Дніпро. Обсяг - 12 літрів. Діаметр по кришці - 400 мм. Глибина (по центру) - 165 мм. Вага казана разом з кришкою - 11 кг.
По боках казана чотири ручки. На кришці ручка металева.
Посуд виготовлений шляхом заливання рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами.
Звертаємо також Вашу увагу, що весь посуд виробництва НВП «Сітон» проходить спеціальну термічну обробку в заводських умовах при високій температурі, що значно покращує експлуатаційні якості посуду, а саме чавунний посуд ТМ Термо має:
- підвищену корозійну стійкість до органічних кислот, що досягається шляхом спеціальної термічної обробки - прожарюванням готових виробів, із зануренням їх в олію;
- підвищену жаростійкість посуду, що також призводить до посилення опірності окисленню і більшої стійкості до зміни обсягу при високих температурах;
- збільшену окалійну стійкість, що зводить до мінімуму можливість потрапляння продуктів деструкції в організм людини при приготуванні їжі в цьому посуді;
- більш високу зносостійкість і твердість;
Технологія термообробки розроблена фахівцями НВП «Сітон», і захищена українськими та міжнародними патентами.
Товар сертифікований.
Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, при отриманні Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядати отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ СТОРІН, перевіряти її комплектацію, зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти або, при адресній доставці, - не відпускаючи кур'єра! |
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два ― три рази. І нагадуємо ще про один важливий момент експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Мітки: казан чавунний, чавунний казан, чавун казан, казан