Коптильня гарячого копчення Велика із гідрозатвором метал 2мм.

Новинка
В наявності
0
Модель: 3002
1 550.00 грн.
Коптильня з гідрозатворів

Розміри (ДхВхШ): 520х320х330

метал 2мм.

Розміри ємності (ДхВхШ): 465х250х270.

Коптильня велика з гідрозатворів, кришкою будиночок, виготовляється з сталі завтовшки 2 мм

В коптильні (2 рівня) і піддон для збору жиру. Коптильня з гідрозатворів призначена для гарячого копчення і гасіння м'яса, птиці, риби і овочів в домашніх умовах або на вулиці. Даний виріб поставляється в повністю зібраному та укомплектованому стані.

Послідовність при застосуванні:

  • Перед першим використанням коптильні провести миття внутрішніх поверхонь малою кількістю води і м'яким мильним розчином або харчовою содою за допомогою губки або щітки. Решітки, піддон слід вийняти і мити в раковині або тазу.
  • Щоб остаточно очистити коптильню від слідів консервації, виробництва та миття слід протягом 20 хвилин «прожарити» коптильню
  • Замаринувати продукти згідно з рецептом.
  • Встановити коптильню над місцем, де буде проводитися нагрівання.
  • Розпаліть вогонь (включіть плиту).
  • Перед завантаженням продуктів прогрійте коптильню зі знятою кришкою протягом 10-15 хвилин.
  • Насипте на дно невеликим шаром (1-1,5 див) рівномірно вільхову тріску або тріску фруктових дерев.
  • Встановіть в коптильню піддон і ґрати (ки) з продуктами. Продукти слід розміщувати на решітках, передбачаючи між ними відстань для достатньої циркуляції тепла.
  • Закрийте кришку.
  • Налийте воду в борозну гідрозатвори на висоту 8-10 мм.
  • Додайте вогню або знову увімкніть плиту і нагрійте коптильню до необхідної для цих продуктів температури.

Не коптите при підвищеній температурі, що може призвести до вытапливанию жиру і пересушування продукту. Рекомендуємо коптити при температурі 80 градусів.При копченні в приміщенні необхідно на трубку-відвід надіти шланг, кінець якого виведіть за межі приміщення через вікно або витяжку на кухні. При наявності термодатчика необхідно контролювати його показання. Продавець не може вказати час, який необхідно для копчення кожного конкретного виду та обсягу продуктів.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок