Казан чавунний 6л азіатський з чавунною кришкою-сковородою Сітон
Характеристики:
- Діаметр – 300 мм;
- Товщина дна – 5.5 мм;
- Товщина стінки – 4,5 мм;
- Вага – 6,2 кг;
- Об `єм – 6 л;
Казан азіатський, чавунний, ТМ Термо в комплекті з чавунною кришкою сковородою. Виробництва НВП Сітон, м. Дніпро. Обсяг - 6 літрів. Діаметр по кришці - 300 мм. Глибина (по центру) -140 мм. Вага казана разом з кришкою ― 6,2 кг
По боках казана чотири литі ручки. У кришки-сковороди дві литі ручки.
Кришка має подвійне призначення і може використовуватися як сковорода. Її діаметр - 300мм. Глибина - 35 мм.
Посуд виготовлений шляхом заливання рідкого металу в металеві форми (кокілі), які дозволяють отримувати готові вироби без відхилень за формою і розмірами.
Звертаємо також Вашу увагу, що весь посуд виробництва НВП «Сітон» проходить спеціальну термічну обробку в заводських умовах при високій температурі, що значно покращує експлуатаційні якості посуду, а саме чавунний посуд ТМ Термо має:
- підвищену корозійну стійкість до органічних кислот, що досягається шляхом спеціальної термічної обробки - прожарюванням готових виробів, із зануренням їх в олію;
- підвищену жаростійкість посуду, що також призводить до посилення опірності окисленню і більшої стійкості до зміни обсягу при високих температурах;
- збільшену окалійну стійкість, що зводить до мінімуму можливість потрапляння продуктів деструкції в організм людини при приготуванні їжі в цьому посуді;
- більш високу зносостійкість і твердість;
Технологія термообробки розроблена фахівцями НВП «Сітон», і захищена українськими та міжнародними патентами.
Товар сертифікований.
Шановні покупці! Переконливо просимо Вас, при отриманні Вашого замовлення у відділенні транспортної компанії, уважно оглядати отриманий посуд - КОЖНУ ОДИНИЦЮ З ОБОХ СТОРІН, перевіряти її комплектацію, зовнішній вигляд, не залишаючи відділення пошти або, при адресній доставці, - не відпускаючи кур'єра! |
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до температури понад 100 С і нанести тонкий шар рослинної олії. Після цього потрібно дати посуду охолонути. Подібну процедуру рекомендуємо повторити два ― три рази. І нагадуємо ще про один важливий момент експлуатації посуду: після миття чавунний посуд необхідно витерти насухо.
Мітки: казан чавунний, чавунний казан, чавун казан, казан