Чавунна сковорода гриль

Чавунна сковорода гриль 260х40мм Ситон
В наявності
Діаметр, мм260 мм Висота, мм40 мм Вага, кг2.0 кг
0
525.00 грн.
Діаметр, мм 260 мм
Висота, мм 40 мм
Вага, кг 2.0 кг
Чавунна сковорода гриль 340х40мм Ситон
В наявності
Діаметр, мм340 мм Висота, мм40 мм Вага, кг3.6 кг
0
920.00 грн.
Діаметр, мм 340 мм
Висота, мм 40 мм
Вага, кг 3.6 кг
Чавунна сковорода гриль з дерев'яною ручкою 260х40мм Ситон
В наявності
Діаметр, мм260 мм Висота, мм40 мм Вага, кг2.3 кг
0
695.00 грн.
Діаметр, мм 260 мм
Висота, мм 40 мм
Вага, кг 2.3 кг
Топ
Чавунна сковорода гриль квадратна 280х280х40мм Ситон
В наявності
Висота, мм40 мм Вага, кг3.5 кг МатеріалЧавун
0
890.00 грн.
Висота, мм 40 мм
Вага, кг 3.5 кг
Матеріал Чавун
Чавунна сковорода гриль 200х35мм Ситон
В наявності
Діаметр, мм200 мм Висота, мм35 мм Вага, кг1.3 кг
0
399.00 грн.
Діаметр, мм 200 мм
Висота, мм 35 мм
Вага, кг 1.3 кг
Чавунна сковорода гриль 240х40 см Brizoll
В наявності
Діаметр, мм240 мм Висота, мм50 мм Об'єм, л1.25 л
0
549.00 грн.
Діаметр, мм 240 мм
Висота, мм 50 мм
Об'єм, л 1.25 л
Чавунна сковорода гриль 260х40 см Brizoll
В наявності
Діаметр, мм260 мм Висота, мм50 мм Об'єм, л1.25 л
0
649.00 грн.
Діаметр, мм 260 мм
Висота, мм 50 мм
Об'єм, л 1.25 л
Топ
Чавунна сковорода гриль 280х280х50 см Brizoll
В наявності
Висота, мм58 мм Об'єм, л3.6 л Вага, кг3.82 кг
0
909.00 грн.
Висота, мм 58 мм
Об'єм, л 3.6 л
Вага, кг 3.82 кг
Чавунна сковорода гриль

Чавунна сковорода гриль: Якісний посуд для смачних страв

Чавунні сковороди гриль – надійні помічники на кухні для справжніх знавців якісного посуду! Вже давно відомо, що смак готових страв залежить не тільки від уміння та майстерності кухаря, а й від посуду, в якому вони готуються. Одним із ключових інструментів на кухні є сковорода, за допомогою якої можна приготувати найрізноманітніші страви.

Особливе місце серед багатьох видів сковорід займає чавунна сковорода гриль. Вона може бути виготовлена з різних матеріалів, таких як чавун, нержавіюча сталь або алюміній. Кожен матеріал має свої переваги та недоліки, однак у цій статті ми розглянемо саме чавунну сковороду гриль від Brizoll та Сітон .

Чавунна сковорода гриль: Ідеальне поєднання форми та функціональності

На ринку представлені сковороди гриль різних форм: круглі, овальні та у формі підносу. Однак, сковорода гриль з квадратною формою вважається універсальною і заслуговує на особливу увагу. Вона більш містка та ідеально підходить для великих сімей або приготування страв на масових заходах.

Сучасні моделі чавунних сковорідок гриль пропонують споживачам різні варіації по висоті борту, діаметру стінок і дна. Вони також можуть бути оснащені знімною ручкою для зручності використання. Деякі моделі постачаються у комплекті зі скляною або чавунною кришкою. Однак, якщо такої необхідності немає, завжди є можливість придбати кришку окремо або використовувати наявну в будинку.

Переваги чавунної сковороди гриль від Brizoll та Сітон

Чавунна сковорода гриль від Brizoll і Ситон - це високоякісний посуд, який має низку переваг, які роблять її привабливим вибором для приготування на грилі.

1.       Рівномірний розподіл тепла: Чавун має відмінну термоакумулюючу здатність, що дозволяє рівномірно розподілити тепло по всій поверхні сковороди, що сприяє рівномірному приготуванню продуктів.

2.       Висока теплопровідність: Чавунна сковорода гриль швидко нагрівається і довго тримає тепло, що дозволяє заощадити час та енергію під час приготування їжі.

3.       Підвищена зносостійкість: Чавун є міцним та довговічним матеріалом, який не дряпається та не деформується з часом, що робить чавунну сковороду гриль довговічним інструментом на кухні.

4.       Підвищена стійкість до пригоряння: Завдяки своїм властивостям, чавунна сковорода гриль має підвищену стійкість до пригоряння, що дозволяє приготувати страви з мінімальною кількістю олії, роблячи їх кориснішими для здоров'я.

Догляд та обслуговування чавунної сковороди гриль

Догляд за чавунною сковородою гриль простий та легкий. Після кожного використання рекомендується протерти сковороду м'якою ганчіркою або паперовим рушником для видалення залишків їжі. Якщо на сковороді залишилися залишки їжі, їх можна видалити, прогрівши сковороду на низькому вогні та очистивши її металевою щіткою або скребком. Потім сковороду слід вимити теплою водою, висушити і злегка змастити олією, щоб запобігти корозії і зберегти її в ідеальному стані.

icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок