Казан чавунний азіатський 12 л з кришкою-сковородою гриль Brizoll
Переваги
o Безпечний та екологічно чистий посуд
o Має природне антипригарне покриття
o Збагачує їжу залізом
o Має необмежений термін експлуатації
o Підходить для всіх видів плит
Опис
Великий азіатський чавунний казан ТМ BRIZOLL місткістю 15 л. Призначений для приготування страв на вогнищі або мангалі, що вимагають гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії у поході, на дачі та відпочинку на природі.
Як приготувати чавунний посуд ТМ «BRIZOLL» до першого використання?
Помийте сковорідку в теплій воді з м'яким миючим засобом.
Протріть насухо.
Поставте сковороду на плиту і увімкніть кухонну витяжку.
Насипте в сковороду сіль (300-500 г) і прожаріть сковороду 10-15 хв, періодично помішуючи сіль.
Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, більш сірий. Потрібно дочекатись, щоб вся поверхня стала такого кольору.
Вимкніть плиту, дайте сковороді охолонути і сполосніть її водою.
Висушіть сковорідку на плиті і повністю змастіть маслом (дно теж).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ній їжу
- Не мийте в посудомийній машині
- Протирайте паперовим рушником або висушуйте після кожного використання
- Зберігайте посуд лише у сухому місці.
Чим частіше буде використовуватися чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке природне антипригарне покриття, і посуд не потрібна постійна обробка маслом.
Азіатський чавунний казан ємністю 15. Укомплектований дужкою та чавунною кришкою гриль. Призначений для приготування страв на вогнищі або мангалі, що вимагають гасіння, томлення та приготування у власному соку.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана, та сприяють рівномірному приготуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, смачні, соковиті і мають просто неймовірний насичений аромат.
Мітки: казан чавунний, чавунний казан, чавун казан, казан