Казан чавунний 15л + тринога азіатський з кришкою-сковородою гриль Brizoll
Об'єм, л:
Комплектація:
Казан чавунний азіатський з кришкою-сковородою гриль та триногою Брізол об'ємом 15 л
Характеристики
- Діаметр - 400 мм
- Висота - 195 мм
- Товщина дна - 4.5 мм
- Товщина стінки - 3,8 мм
- Вага - 12.1 кг
- Об'єм - 15 л
- Матеріал - чавун
Переваги
- Безпечний і екологічно чистий посуд
- Має природне антипригарне покриття
- Має необмежений термін використання
- Підходить для всіх видів плит
Опис
Азіатський чавунний казан об'ємом 15 л укомплектваний дужкою, чавунною кришкою сковородою гриль та триногою.Призначений для приготування страв, що потребують тушкування, умлівання або приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі.
Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі.М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.Чавунний казан стійкий до пошкодженнь. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі.
Перш ніж почати користуватися чавунним посудом, його потрібно підготувати, щоб очистити від технічної олії, якою виробник захищає посуд від потрапляння вологи в пори й подальшого іржавіння.
Як приготувати чавунний посуд до першого використання?
-
Помийте сковороду у теплій воді з м’яким засобом для миття посуду.
-
Протріть насухо.
-
Поставте сковороду на плиту та включіть кухонну витяжку.
-
Насипте сіль у сковороду (300-500 г) і прожарюйте сковороду 10-15 хв., періодично помішуючи сіль.
-
Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.
-
Вимкніть кухонну плиту, дайте сковороді охолонути та сполосніть її водою.
-
Висушіть сковороду на плиті та повністю змастіть олією (дно також).
Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:
- Не залишайте в ньому їжу.
- Не мийте в посудомийній машині.
- Витріть паперовим рушником або висушуйте після кожного використання.
- Тримайте посуд тільки в сухому місці.
Чим частіше використовується чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.