Казан чавунний азіатський 10 л Brizoll без кришки

Безкоштовна Доставка
Топ
Нет в наличии
0
Модель: 0656
1 189.00 грн.
Загальні характеристики
Країна виробник: Україна Висота: 165 мм Діаметр, мм: 360 мм Дужка для підвішування: Є Матеріал казана: Чавун Матеріал кришки: Чавун Об'єм, л: 10 л Тип казана: Азіатський Товщина дна, мм: 4.5 мм Товщина стінки, мм: 3.8 мм Всі характеристики

Каталог чавунних казанів

Казан чавунний азіатський Брізол об'ємом 10 л

Характеристики

  • Діаметр - 360 мм
  • Висота - 165 мм
  • Товщина дна - 4.5 мм
  • Товщина стінки - 3,8 мм
  • Вага - 5.31 кг
  • Об'єм - 10 л
  • Матеріал - чавун

Переваги

  • Безпечний і екологічно чистий посуд
  • Має природне антипригарне покриття
  • Має необмежений термін використання
  • Підходить для всіх видів плит

Опис

      Азіатський чавунний казан об'ємом 10 л укомплектваний дужкою.Призначений для приготування страв, що потребують тушкування, умлівання або приготування у власному соку, на вогнищі або мангалі.

      Товсті стінки та напівсферичне дно акумулюють тепло по всій поверхні казана та сприяють рівномірному приготуванню їжі.М'ясо, плов та інші страви, приготовані в казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті та мають просто неймовірний насичений аромат.Чавунний казан стійкий до пошкодженнь. Незамінний помічник у поході, на дачі та відпочинку на природі.

      Перш ніж почати користуватися чавунним посудом, його потрібно підготувати, щоб очистити від технічної олії, якою виробник захищає посуд від потрапляння вологи в пори й подальшого іржавіння. 

Як приготувати чавунний посуд  до першого використання?

  1. Помийте сковороду у теплій воді з м’яким засобом для миття посуду.

  2. Протріть насухо.

  3. Поставте сковороду на плиту та включіть кухонну витяжку.

  4. Насипте сіль у сковороду (300-500 г) і прожарюйте сковороду 10-15 хв., періодично помішуючи сіль.

  5. Поступово колір сковороди змінюватиметься на світліший, сіріший. Потрібно дочекатися, щоб вся поверхня стала такого кольору.

  6. Вимкніть кухонну плиту, дайте сковороді охолонути та сполосніть її водою.

  7. Висушіть сковороду на плиті та повністю змастіть олією (дно також).

Важливо! Щоб чавунний посуд не іржавів:

- Не залишайте в ньому їжу.
- Не мийте в посудомийній машині.
- Витріть паперовим рушником або висушуйте після кожного використання.
- Тримайте посуд тільки в сухому місці.

      Чим частіше використовується чавунний посуд, тим швидше утворюється стійке антипригарне покриття, і посуд не потребуватиме постійної обробки олією.

Характеристики
Країна виробник: Україна
Характеристики казанів
Висота: 165 мм
Діаметр, мм: 360 мм
Дужка для підвішування: Є
Матеріал казана: Чавун
Матеріал кришки: Чавун
Об'єм, л: 10 л
Тип казана: Азіатський
Товщина дна, мм: 4.5 мм
Товщина стінки, мм: 3.8 мм

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_email Написати на пошту icon_callback Замовити дзвінок